Mulier ljekarna

     OVDJE  IZABERITE I KUPITE VRHUNSKE PREPARATE

OČISTITE TIJELO PRIJE NEGO DODAJETE NOVE PREPARATE!

 

HEPAFAST, Bodymed, prah 450 gr
JEDINI MEDICINSKI DOKAZAN PREPARAT ZA DETOKSIKACIJU JETRE

KOME SE PREPORUČA: za sve osobe starije od 35 godina preporuča se uzimanje 2x godišnje kroz 2 tjedna. Uz to, obavezno se preporuča kao početak svake terapije kod bolesti debljanja, bolesti štitnjače, kroničnog umora, svih hormonskih tegoba, svih probavnih tegoba (a posebno kod konstipacije, zatvora), kožnih tegoba.

NAČIN UZIMANJA: 3xd u vrijeme glavnih obroka, kroz 2 tjedna uz prehranu sa povrćem.

CIJENA: za 2 tjedna potrebne su 3 kutije Hepafasta, ukupna cijena 3 kutije Hepafasta sa bocom za miješanje i mjernom žlicom je 1256 kn.

SASTAV: Visokokvalitetni sastav aminokiselina obogaćen sa zobenim vlaknima, vitaminima, mineralima, omega 3 masnim kiselinama, kolinom, prebiotikom inulinom, beta glukanom. L- karnitinom, taurinom. Nema sličnosti niti povezanosti sa preparatima sličnih naziva koji se reklamiraju na društvenim mrežama.

*Samo po preporuci licenciranog liječnika!

     Informacije i narudžbe:  mulier@mulier.hr, 091 1770825

 

HEPALEAN, Bodymed, prah 450 gr (30 porcija)
ZA REGENERACIJU JETRENIH STANICA

KOME SE PREPORUČA: svim muškarcima i ženama koji svakodnevno piju vino i druge vrste alkohola, za one koji su prezaposleni i ne stižu jesti dovoljne količine voća i povrća i alkalnih  juha, za sve one koje imaju hormonske tegobe, koje su u menopauzi i premenopauzi, koje imaju probleme sa menstruacijom i PMS-om, probleme sa štitnjačom, probleme sa kožom, probleme sa umorom i nesanicom.

NAČIN UZIMANJA: Hepalean se uzima kroz 3 mjeseca. To je prah koji se rastopi 1x dnevno u čaši vode, ima okus po Cedeviti, popije se u toku dana.
Ako imate kožne probleme uz Hepalean preporučamo da uzimate redovito i h. kolagen.

CIJENA: 1 kutija – 350 kn

SASTAV: omega 3 masne kiseline, kolin, prebiotik inulin, beta glukan. L- karnitin, taurin

     Informacije i narudžbe:  mulier@mulier.hr, 091 1770825

 

PANACEO MED, Panaceo, prah 360g
ZA ČIŠĆENJE CRIJEVA I ŽELUCA OD TEŠKIH METALA

KOME SE PREPORUČA: svima koji imaju probleme sa umorom, sa parazitima, sa candidom, sa kožnim problemima, sa slabom koncentracijom, sa slabim fokusom, sa slabim raspoloženjem, sa PMS-om,

NAČIN UZIMANJA:3x dnevno otopiti u 100 ml vode i popiti uz jelo, najbolje prije jela, koristiti kroz 3 mjeseca minimalno, ovisno o zdravstvenim tegobama. Što su bolesti kroničnije i duže traju, potrebno ga je duže uzimati.

CIJENA: 1 kutija – 352 kn

SASTAV: zeolit

     Informacije i narudžbe:  mulier@mulier.hr, 091 1770825

 

RIBLJE ULJE GP ili Zinzino (ovisno koje trebate)
ZA DETOKSIKACIJU,  ZA CIRKULACIJU, ZA HORMONE, ZGLOBOVE, VID, PROBAVU, PROTUUPALNO

KOME SE PREPORUČA: Za sve one koji imaju hormonske tegobe uključujući štitnjaču i adrenalni umor, za razne oblike umora, za bolove u zglobovima, za sve tegobe probavnog sustava, probavne upalne bolesti, za upaljena crijeva, za kožne bolesti, za oslabljeno srce i oslabljenu cirkulaciju, za oslabljen vid, za sve kronične upale u tijelu.

NAČIN UZIMANJA: svakodnevno, a doza ovisi o tegobi i simptomima

CIJENA:
GP gel – 429 kn
Zinzino ulje – 39 eura

   Informacije i narudžbe:  mulier@mulier.hr, 091 1770825

 

RECEPTURA za individualni protuupalni lijek (IPL). Preporučamo!

Individualni protuupalni lijek je receptura od Dr. Meri Bura i možete ga dobiti samo ovdje.
Za svakoga posebno i nanovo recepturu radi  Dr. Bura.

IPL se pokazao u mojoj praksi kao jedan od najboljih i najvažnijih dnevnih obroka koji pacijenti uzimaju umjesto lijekova.
Sastoji se od niza namirnica i dodataka prehrani, koji se slažu o ovisnosti o individualnim potrebama a svi zajedno se miksaju u blenderu u ukusnu smjesu.

CIJENA IZRADE IPL-a (dr Bura): nakon što odgovorite na pitanja iz općeg zdravstvenog upitnika, dobit ćete svoj osobni recept koji će djelovati na niz simptoma koji Vas muče.
Cijena analize Vašeg zdravstvenog upitnika i izrada recepture IPL, te upute za dnevni unos tekućine je 450kn.

DODATAK!: uz Individualni protuupalni lijek dobit ćete i upute za ostale napitke u toku dana (vodu, sokove, alkohol, juhe, čajeve…).

     Informacije i narudžbe:  mulier@mulier.hr, 091 1770825

 

 

SAVJET pri kupnji preparata

Ako želite stručnu pomoć da izaberete izmedju ovdje navedenih  preparata i da krenete sa rješavanjem zdravstvenih problema, obratite se dr Bura radnim danom od 9h-17h,  na 099 21 54 170.

1. Pošaljite sms poruku sa svojim pitanjima, a dr Bura će Vam poslati par pitanja na koja trebate odgovoriti kako bi Vam mogla dati najbolje a brzo rješenje.
2. Na sms ćete dobiti odgovor.  Ako bude potrebno, doktorica će Vam javiti da ju nazovete na telefon da kratko popričate.

Usluga je besplatna.

BRZA POMOĆ KOD EMOTIVNOG STRESA

Ako ste u srednjim godinama, pretpostavljam da ste u stresu.
Želite karijeru, a morate se brinuti za djecu, suprug Vam izmiče kontroli, supruga ima prevelike zahtjeve, svi nešto traže od Vas, a Vi jednostavno postajete anksiozni i bezvoljni, a najgore od svega nemotivirani i umorni.
Možda imate i prve simptome bolesti. Šlauf oko struka, bolne noge, glavobolje, bolna leđa, pogoršano stanje kože, loša probava, sve lošija koncentracija, depresija.

Ako mislite da se ne možete s tim nositi, niste u pravu.

Treba Vam malo svjetla da osvijetlite svoj problem, da shvatite gdje griješite, što možete popraviti, što ne možete promijeniti i kojim putem krenuti.
Da li sebe mijenjati i do koje granice!?

 

KRENITE SA PRVIM KORAKOM:

1. Zatražite termin za razgovor na mulier@mulier.hr
2. Uplatite 400 kn (35 min) ili 750kn (50min) najkasnije 24 sata prije termina razgovora
Uplatu možete izvršiti na: Mulier doo, Petrinjska 83, Zagreb, IBAN HR06 236 0000 1101 874 187

3. Pošaljite potvrdu o uplati na mulier@mulier.hr
4. Dobit ćete potvrdu termina za razgovor

 

Nemojte podcijeniti negativne emocije, jer ako one zavladaju u Vašem životu će iščeznuti sunce.

 

Pročitajte još o emocijama i stresu:

Emotivni stres je vrlo često uzrok fizičke bolesti i to u medicini zovemo psihosomatska bolest – bolest koja nastaje iz psihe. Stresne misli izazivaju stresne emocije. Npr. razmišljajući kako će stvari krenuti naopako, izaziva se strah i tjeskoba. Ako duže potraje, emocija straha i tjeskobe utječe na živce i u konačnici na imunitet. To je dovelo u znanosti do posebne grane medicine – psihoneuroimunologije.

Psihoneuroimunologija kaže da misli utječu na živce, a živci utječu na imunitet. Čovjek sve to osjeća kroz emocije. Zato je rješavanje emotivnog i mentalnog stresa od ključne važnosti za izlječenje.

Emotivni stres je kada se osjećate loše – kada ste u strahu, u tjeskobi, bez sigurnosti u sebe, u tuzi, u bijesu, bez nade, bez vjere u život i ljude, u ljubomori, u nemogućnosti emotivnog zbližavanja, bez ljubavi, bez povezanosti sa ljudima, bezvoljni, ne zaboravljate emotivne povrede, ne opraštate, ne možete prihvatiti ljude/situacije, ne možete prihvatiti sebe.

Najveći emotivni stres je kada ne živite svoj život po svojoj volji i želji, nego ste se potpuno odvojili od sebe i živite između onoga što sada jeste i onoga što znate da bi trebali biti.

Taj emotivni stres utječe na živce i na kraju na imunitet. Živci popuštaju, imunitet pada i to je trenutak kada se pojavljuje bolest. Prvi simptomi mogu biti hladne ruke i noge, kronični umor, da bi kasnije uslijedili hormonski poremećaji (vrlo često problemi sa štitnjačom) ili alergije. U konačnici, razvijaju se autoimune bolesti i karcinomi.

 

Najčešći izvori stresa koji nas sprečavaju da živimo kako želimo:

  1. Odnosi u obitelji
  2. Partnerstvo
  3. Posao
  4. Prijateljstvo i povezanost sa drugim ljudima i grupama
  5. Samopouzdanje i samopoštovanje
  6. Vizija svog života
  7. Vjera u život
  8. Individualne teme

Bilo da se radi o AKUTNOM stresu (anksioznost, uznemirenost zbog nekog događaja)
ili
da se radi o KRONIČNOM stresu (nerješeni problem, umor, depresija, beživotnost) rješenja su tu.

Zatražite svoj termin za razgovor sa dr Meri Bura:  mulier@mulier.hr

Vratite zdravlje i emotivni mir. Snagu i životni libido.

Primajte korisne savjete
© Copyright Mulier 2021