Test bioenergetske analize crijevne disbioze (Thema 06)

120,00  (904,14 kn)

Fiksni tečaj konverzije: 7,53450 €

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Category:

60% bolesti ovisi o crijevnoj disbiozi, odnosno o pravilnoj ravnoteži crijevne bakterijske flore.

U našim tijelima živi “kondominij” od 40 različitih obitelji bakterija. Dok su sve u ravnoteži, ne pojavljuje se bolest, a kada samo jedna od njih prevlada nad ostalima, ravnoteža je opasno ugrožena. Disbioza dovodi do mnogih kroničnih bolesti i simptoma zbog smanjene funkcije imunološkog sustava, loše apsorpcije hranjivih tvari i nakupljanja toksina. Pa tako dolazi do preranog starenja, promjena raspoloženja, umora, glavobolja, gastritisa, kolitisa, otežane probave, sve do mogućih karcinoma. Naš probavni sustav igra ključnu ulogu u zdravlju i pravilnom načinu života. Kada se ta ravnoteža promijeni, pokreću se patološke lančane reakcije!

BioMetaTest crijevne disbioze daje vam program za put izlječenja, na temelju biofrekvencije, polja interferencije probavnih enzima, bakterijske flore, crijevnog imunološkog sustava, biofizičkih indeksa. To je program usmjeren na poboljšanje životnog stila, dobre prehrane i pravilne crijevne ravnoteže.

Upute:
Nakon što ovdje kupite test, dobit ćete od nas na email detaljne upute kako uzeti mali uzorak Vaše kose i na koju adresu poslati. Iz uzorka kose se radi test. U roku 7 dana dobit ćete rezultate na Vaš email.

Rezultati testa su dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku (ali i na talijanskom, španjolskom, francuskom, albanskom, ruskom, ukrajinskom). Vi birate na kojem jeziku želite rezultat testa.

Podjeli s prijateljima:
Podjeli s prijateljima:
Close
Košarica0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0