Test bioenergetske analize štitnjače (Thema 16)

120,00  (904,14 kn)

Fiksni tečaj konverzije: 7,53450 €

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Category:

Štitnjača je jedna od najvećih endokrinih žlijezda u našem metaboličko-hormonskom sustavu. Ova žlijezda u obliku leptira ima važnu ulogu u metabolizmu, rastu i razvoju ljudskog tijela. Aktivan način života i uravnotežena prehrana mogu spriječiti poremećaje rada štitnjače, osigurati zdrav organizam i pravilan rad hormonskog sustava.

BioMetaTest štitnjače osmišljen je za analizu endogenih elemenata, egzogenih elemenata, dodataka prehrani, prehrambenih metabolita, hormona itd. koji mogu uzrokovati poremećaje ili koristiti hormonskom sustavu s biofunkcionalnog gledišta. Detaljne informacije, savjeti o prehrani i interpretativne procjene dodane su testu kako bi se obogatile znanstvene informacije, temeljene na kliničkoj literaturi.

Upute:
Nakon što ovdje kupite test, dobit ćete od nas na email detaljne upute kako uzeti mali uzorak Vaše kose i na koju adresu poslati. Iz uzorka kose se radi test. U roku 7 dana dobit ćete rezultate na Vaš email.

Rezultati testa su dostupni na engleskom jeziku (ali i na talijanskom, španjolskom, ukrajinskom, albanskom). Vi birate na kojem jeziku želite rezultat testa.

Podjeli s prijateljima:
Podjeli s prijateljima:
Close
Košarica0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0