Bioenergetski test bachovog cvijeća i aromaterapije (Thema 10)

120,00 

Category:

Britanski liječnik Edward Bach utemeljio je terapiju sa divljim cvijećem. Bachovi lijekovi rađeni su da budu usmjereni na brigu o emocionalnim stanjima na temelju analize strahova, nesigurnosti, tuge, pa i kvaliteta kao što je nesebičnost, sebičnost, sramežljivost, ekstrovertnost, introvertnost…

Bachovi cvjetovi ostvaruju uspjeh više od jednog stoljeća i etablirali su se na području prirodne medicine kao referentna točka za liječenje stresa i mentalnih poremećaja.

Bachovi cvjetovi indicirani su I kod mnogih prehrambenih poremećaja kao što su emocionalno jedenje ili napadi panike, kolitis i gastritis živčanog porijekla. Test Bachovog cvijeća omogućit će vam da pronađete skupinu Bachovog cvijeća koja vam najviše odgovara. Vaš osobni cvijet: Vaš vodič!

Sadržaj rezultata:

Bachovo cvijeće
Aromaterapija i kromoterapija

 

Upute:
Nakon što ovdje kupite test, dobit ćete od nas na email detaljne upute kako uzeti mali uzorak Vaše kose i na koju adresu poslati. Iz uzorka kose se radi test. U roku 7 dana od dana prispijeća uzorka u laboratorij dobit ćete rezultate na Vaš email.

Rezultati testa su dostupni na talijanskom jeziku.

AKO ŽELITE LIJEČNIČKI SAVJET NA TEMELJU REZULTATA OVOG TESTA, KUPITE SAVJET UZ TEST
Close
Košarica0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0