Test bioenergetske analize imunološkog sustava (Thema 14)

120,00 

Category:

BioMetaTest imunološkog sustava proučavali su stručnjaci kako bi analizirali glavne aspekte specifičnog i nespecifičnog imuniteta subjekta, s tablicom posvećenom funkcionalnoj analizi specifičnih imunoglobulina, izraženih u postocima.

Test provjerava neke od glavnih kritičnosti našeg imunološkog sustava, koje se zatim mogu ispraviti ili integrirati unosom niza vitamina i minerala, uz to analizira bakterijske sojeve crijevne flore specijalizirane za regulaciju imunološkog sustava.

Uz to, test uključuje tablicu najkompatibilnijih fitoaktivnih tvari koje mogu pomoći imunološkom sustavu da ostane aktivan. BioMetaTest imunološkog sustava izvještava o indeksu subjektivnog imuniteta i nudi procjenu i smjernice za pravilnu prehranu usmjerenu na rebalans imunološkog sustava.

Test je koristan da saznate stanje svog imunološkog sustava kako biste se bolje obranili od virusa, bakterija i svih imunoloških nedaća s kojima se inače suočavamo tijekom života.

Sadržaj rezultata:

Nespecifična i specifična imunost
Antitijela
Vitamini i minerali
Bakterijska flora
Fitoaktivni panel
Savjeti za dijetu
Savjeti za zdrav način života
Generička shema prehrane

Upute:
Nakon što ovdje kupite test, dobit ćete od nas na email detaljne upute kako uzeti mali uzorak Vaše kose i na koju adresu poslati. Iz uzorka kose se radi test. U roku 7 dana od dana prispijeća uzorka u laboratorij dobit ćete rezultate na Vaš email.

Rezultati testa su dostupni na engleskom jeziku.

AKO ŽELITE LIJEČNIČKI SAVJET NA TEMELJU REZULTATA OVOG TESTA, KUPITE SAVJET UZ TEST
Close
Košarica0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0