Individualna terapija

Nudimo najbolje individualno liječenje za cjelovito zdravlje na temelju detaljnog razgovora sa pacijentom, na temelju pregleda i na temelju ciljane dijagnostike.
Nisu svim pacijentima sa istom dijagnozom potrebne iste pretrage niti je potrebno raditi sve pretrage.
Ciljanim, individualnim pretragama i temeljitim razgovorom (60 min) štedimo Vaše vrijeme i štedimo Vaš novac.
Za dijagnostiku koristimo najmodernije laboratorije i napredne individualizirane metode.

Liječimo prirodnim putem, prirodnim metodama.

Individualni terapijski plan koji sadržava sve detalje o prehrani i preparatima te metodama za emotivni antistres potpuno je prilagođen osobnim potrebama i nečijem načinu života.
Dr Meri Bura je tu da Vam sa svojim velikim znanjem i iskustvom osigura da što prije ozdravite i da što dulje ostanete zdravi.
Ciljanim, individualnim terapijama dolazimo brže do potpunog zdravlja.

Vjerujemo u uspjeh individualne terapije i prirodnih metoda koje su skrojene po Vašim jedinstvenim potrebama, zdravstvenom stanju i  Vašem načinu života.
Svaki “Individualni terapijski plan” slaže se posebno za svakog pacijenta.

 

 

NAPRAVITE PRVI KORAK – IZLIJEČITE SE PRIRODNIM PUTEM PO MULIER METODI KOD dr Meri Bura

  1. Ispunite OVAJ UPITNIK, te ga ispunjenog pošaljite doktorici na mail: meri.bura@mulier.hr (molim Vas, upitnik šaljite u wordu)
  2. Poslat ćemo Vam mailom termin za razgovor i/ili pregled
  3. Nakon razgovora i/ili pregleda dobit ćete svoj “Individualni terapijski plan” sa uputama za prehranu, uputama za uzimanje preparata te preporuke za emotivni antistres (sve zajedno šaljemo mailom).
    Za uzimanje lijekova koristimo znanstveni algoritam Hrvatskog društva za kliničku farmakologiju s kojim odredjujemo optimalnu kombinaciju više lijekova tako da izbjegnemo nuspojave. Ovdje uzimamo u obzir i lijekove koje već koristite.
  4. Osiguravamo slanje individualno preporučenih lijekova i preparata na kućnu adresu
  5. Pružamo kontinuiranu podršku za liječenje i prevenciju kroz individualno savjetovanje, individualne edukacije i terapijske metode
Primajte korisne savjete
© Copyright Mulier 2018 Login
Close