Macerat 13 Lautus u ulju oraha, 250 ml

25,00 

Category:

Crni orah, pelin i klinčić u ulju oraha / za borbu protiv parazita.

Macerat 13 je uljni pripravak u kojem se pelin, klinčić i crni orah potapaju u ulju oraha, za borbu protiv parazita na najprirodniji način.

Pelin će zagorčati život parazitima, crni će ih orah zaviti u crno, a klinčić će im nemilosrdno uništiti čak i nerazvijena jajašca. Ubojit za parazite, a nježan za organizam.

Biljke se kroz šest tjedana potapaju u 100% hladno prešanom ulju jezgre oraha koje “veže” na sebe, odnosno macerira njihova ljekovita svojstva.

Macerirane u hladno prešanom ulju oraha ove biljke čine Lautus (lat. čistač) P – prirodan, učinkovit i blag proizvod protiv parazita, koji su prema doktorici Huldi Clark, autorici mnogih knjiga i izumiteljici zappera i antiparazitnog programa, među glavnim uzročnicima mnogih bolesti.

Sastav

Pelin, klinčić i crni orah macerirani u 100% hladno prešanom ulju oraha.

Sušeni dijelovi ove tri biljke iznose 20% volumnog udjela macerata.

  • Pelin: biljka koja je najmoćnija protiv mnogih vrsta parazita
  • Crni orah: stoljećima se učinkovito koristi protiv gljivica i parazita koji uzrokuju bolesti kože, odlikuje se anti-tumornim svojstvima, čisti krv od toksina. Orahovo ulje sadrži visoku biološku vrijednost (visok sadržaj polinezasićenih masnih kiselina), stoga snižava kolesterol i trigliceride, povoljno djeluje na mozak i štitnu žlijezdu
  • Klinčić: jedinstvena biljka koja sadrži eugenol (najmoćniju anti-mikrobnu tvar), koja ubija protozoe (najsitnije oblike organizama) i jedino je prirodno sredstvo koje uništava jajašca parazita

Uporaba

Jedna čajna žličica nakon obroka (3 puta dnevno).

Napomene: Preporuča se uzimati kao 6-tjedna antiparazitska kura, dva puta godišnje. Prilikom uzimanja Macerata 13 preporučujemo izbjegavati ugljikohidrate, kvasac, ocat i alkohol.

Indikacije za uporabu: slabost, apatija, depresija, kronični umor, bolovi u trbuhu, nadutost i plinovi, anemija, gubitak apetita, nervoza, razdražljivost, nesanica, hiperaktivnost, glavobolja, astma, alergije, giht, karcinom

Upozorenja: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Prilikom čišćenja od parazita moguće su nuspojave u obliku poremećaja probave, zna doći do zatvora, proljeva, plinova. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Način čuvanja: Čuvati na tamnom i hladnom mjestu do 20°C.

Close
Košarica0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0