Ponos i taština

Objavljeno:
06.05.2013.

Ponos i taština

Kada se bavimo samima sobom, moramo imati na umu da mi nismo stvorenja logike, nego stvorenja emocija, puna predrasuda, koje kroz život vode ponos i taština, rekao je Dale Carnegie, začetnik pokreta samopomoći  koji je zarazio cijeli svijet. Pokreta koji je prerastao u svoju suprotnost. Jer, rješenja se traže tamo gdje ih nema, a to je logično razmišljanje, postavljanje teza i njihova obrana. Svaki autor piše na temelju vlastitog iskustva, i na taj način vas još više odvlači od samih sebe, upravo vam pokušavajući objasniti kako da dođete do vlastitog života.  Apsurd se krije u tome da uzimate rješenja. Treba uzeti informacije, a vaša rješenja  se kriju negdje drugdje. Nakon nekoliko godina proučavanja takve literature, naći ćete se tek tada potpuno izgubljeni. Izgubljeni u tuđim iskustvima i teorijama. Osim, ako niste naišli na učitelja koji moze raspoznati, razlikovati vaš život od primjera u knjigama i priručnicima. A da bi to mogao, treba isto moći i za sebe. Da je učitelj zdrav, i da ga treba poslušati vrlo jednostavno ćete znati samo kad pogledate njegov život, okolnosti u kojima živi, ljude kojima je okružen. Jednako tako možete testirati i sebe. No, jedan dan se možete osjećati dobro, već sutradan loše, jedno jutro ste puni energije, vec drugo potpuno nezadovoljni. Nikako da osjetite dosljednost i zadovoljstvo. Čovjek je energetsko bice. Sam život je energija. Svaka enegija oko čovjeka utječe na njegovu energiju. A njegova energija su misli, osjećaji, doživljaji, ponašanja. Da bi znali i predvidjeli svoja ponašanja i osjećanja, treba poznavati svoj energetski sustav, svoju energiju i kako druge energije djeluju na vas. Tako cete znati izbjeći energije (ljude, događaje, mjesta, hranu…) koje su za vas loše, i izložiti se energijama koje su za vas dobre i koje vas jačaju. A najvažnije je poznavati svoj energetski sustav da bi znali kako na vas djeluje vaša vlastita energija.  Temeljna znanja o energijama sadržana su u drevnim znanjima o čakrama.  Svi problemi koji vas muče nastaju zbog zadržavanja energije, zbog zadržavanja emocija, zbog zadržavanja onoga sto želimo reći, a ne kažemo.  Previše zapletenih energija na pogrešnom mjestu donosi neugodan kaos. Odlučite:  u svakom trenutku svog života recite što mislite i osjećate ili naučite o tananim energijama svojih čakri i pokretanju istih.  Čiste i jasne energije podržavaju vaše zdravlje i sreću.

Sveobuhvatni tečaj o čakrama i upravljanju vlastitom energijom daje tečaj: „Mulier vodič kroz čakre“ koji se uskoro održava.
Ako želite primati obavijesti o nadolazećim događanjima, prijavite se na: http://mulier.hr/newsletter

 

Primajte korisne savjete
Meri Bura, dr.med.

Meri Bura, dr.med.

Štitnjača, debljina, umor -  zahtijevaju liječenje i duše i tijela. Liječenje tijela započinje promjenom prehrane. Duša se liječi uz stručnu potporu i ulaganjem u znanje. "Život je predug da budete bolesni i prekratak da se predugo tražite. "

Close
Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0