Dr. Meri Bura na konferenciji Health Wellness Travel

Objavljeno:
17.02.2020.

Pozdrav iz Tel Aviva, sa konferencije Health Wellness Travel!

Susret s kolegama iz Italije, Austrije, Rusije, Indije, Israela… te razmjena znanja i iskustva o brizi za pacijente koji spajaju svoj odmor s brigom za zdravlje na način da biraju zdravstvene preventivne programe opet je obogatila moj profesionalni život.

Imala sam priliku biti moderator panela na temu o programima detoksikacije i mršavljenja, te postavljati pitanja stručnjacima iz zdravstvenih centara s dugogodišnjim iskustvom.

Tako sam dobila odgovore zašto engleska kraljevska obitelj poput princa Charlesa i glumice Emme Thompson redovito dolazi na preventivne programe u Soukya centar kod iskusnog doktora Raghuveera, koji su benefiti izvorske vode u Fiuggi-ju kraj Rima, kako funkcionira spoj preventivnih programa s obiteljskom medicinom u Moskvi te niz informacija o iskustvima s pojedinačnim dijagnozama poput kožnih bolesti, probavnih tegoba, mentalnog stresa, hormonskih poremećaja… Svaka informacija zlata vrijedi.

 

 

Primajte korisne savjete
Meri Bura, dr.med.

Meri Bura, dr.med.

Štitnjača, debljina, umor -  zahtijevaju liječenje i duše i tijela. Liječenje tijela započinje promjenom prehrane. Duša se liječi uz stručnu potporu i ulaganjem u znanje. "Život je predug da budete bolesni i prekratak da se predugo tražite. "

Close
Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0