X-Factor Gold™ visokovitaminsko maslačno ulje, 188 ml

385,00 kn

Tekućina bez arome, 188 ml

Green Pasture

X-Factor Gold™ visokovitaminsko maslačno ulje je bogato, zlatno, sirovo ulje puno hranjivih tvari s gotovo čarobnim ljekovitim svojstvima. Proizvodi se hladnom centrifugom od mliječne masti visokomasnih Jersey krava koje jedu isključivo 100% zelenu pašu u predreproduktivnoj fazi, i to na sjevernom dijelu područja Great Plains (Velike ravnice), potrebno je gotovo 4 kg svježeg vrhnja za dobivanje jedne bočice X-Factor™ Gold maslačnog ulja.

Faktor X ili aktivator X je snažan katalizator topljiv u masti koji pomaže u apsorpciji minerala. Faktor X je također presudan pri obnavljanju tjelesnih tkiva, razvoju mozga i živčanog sustava, zacjeljivanju zubi i kostiju kao i u proizvodnji spolnih hormona. X-Factor™ Gold visokovitaminsko maslačno ulje je bez kazeina i laktoze! X-Factor™ Gold visokovitaminsko maslačno ulje:

  • pomaže pri ozdravljenju od sindroma propusnosti crijeva
  • štiti od degenerativnog artritisa
  • potiče rast mišića
  • smanjuje inzulinsku rezistenciju
  • pomaže pri apsorpciji minerala
  • ne sadrži kazein i laktozu

X-Factor™ Gold maslačno ulje ima i mnoga druga svojstva uključujući “Wulzen faktor” odnosno “antistiffness factor / faktor protiv ukočenosti”. Istraživač Rosalind Wulzen otkrio je da ova tvar štiti ljude i životinje od kalcifikacije zglobova – degenerativnog artritisa. Ovaj faktor, koji se nalazi u visokovitaminskom maslačnom ulju, štiti od otvrdnuća arterija, katarakti i kalcifikacije pinealne žlijezde. Kod teladi hranjene pasteriziranim ili obranim mlijekom dolazi do ukočenosti zglobova te slabo napreduju. Njihovi simptomi nestaju kad se u prehranu uvede sirova mlječna mast. Pasterizacija uništava Wulzen faktor – on se nalazi samo u sirovom maslacu, vrhnju i punomasnom mlijeku. Bogato CLA-om (konjugirana linolna kiselina) koja potiče rast mišića, smanjuje inzulinsku rezistenciju i osnažuje imunosni sustav. CLA je 6 puta učinkovitija u prirodnom nego u sintetički dobivenom obliku! X-Factor™ Gold maslačno ulje sadrži i veliku količinu butirinske kiseline, koja predstavlja životnu energiju za sluznicu crijeva. Butirinska kiselina igra važnu ulogu u cijeljenju propusnosti crijeva time što zatvara rupice kroz koje su prodrli korjenčići/rizoide kod prekomjernog množenja gljivice Candida albicans.

Opis proizvoda i okusa:

  • Bez arome, tekućina – omiljeno među onima koji uživaju u prirodnom okusu maslaca kao vrhunskog mlječnog proizvoda. Za razliku od ghee-ja (masla) ovo je ulje negrijano.
  • Kako čuvati maslačno ulje? Nakon kupnje maslačno ulje držati u hladnjaku ili smrznuto.
  • Bočica sadrži 96 doza tekućine.

Doziranje: uobičajena doza je 1/2 žličice za sve dobi no može se uzeti i više radi većeg učinka.

NAČIN UZIMANJA: Žlicom s malo meda ili bez ičega.

Podjeli s prijateljima:
Podjeli s prijateljima:
Close
Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0