Vitality Synbiotic Premium Aktiv, 60g

349,00 kn

Mješavina 11 visokoaktivnih sojeva dobrih bakterija za zdravu crijevnu mikrofloru

Prah 60g

Vitality synbiotic premium dodatak prehrani u prahu predstavlja cjelovito rješenje za Vaša crijeva! Suvremeni način života u kojem prevladava brza hrana, užurbanost i sve više antibiotika, uništava važne crijevne simbionte koji su odgovorni za preuzimanje vitamina, minerala i elemenata u tragovima iz hrane te za obranu od stranih bakterija, virusa i gljivica.

Vitality synbiotic premium sadrži 6 pomno odabranih i kombiniranih bakterijskih sojeva ljudskog probavnog sustava i milijardu bakterija po gramu, koji su sposobni naseliti cijeli crijevni trakt i tako poduprijeti crijevnu sluznicu u njezinoj zadaći. Uz visokoaktivne bakterijske sojeve, sadrži i znanstveno istraženu matricu od hranjivih tvari za bakterije (mješavine enzima i vlakana), koja omogućuje bakterijama otpornost na želučanu i žučnu kiselinu, brzo razmnožavanje i naseljavanje u cijelom probavnom traktu.

SASTAV:

Kukuruzni škrob, maltodekstrin, fruktooligosaharidi (FOS), inulin, polidekstroza, kalijev klorid, mješavina kultura mikroorganizama, rižin protein, magnezijev sulfat, enzimi (amilaza), mangov sulfat.

Bakterijski sojevi: Lactobacillus casei W56, Bifidobacterium animalis W53, Lactococcus lactis W58, Enterococcus faecium W54, Lactobacillus acidophilus W55,  Lactobacillus salivarius W57.

Sadrži isključivo bakterije ljudskog probavnog sustava.

Ovaj proizvod je biološkog podrijetla, bez glutena, bez GMO-a, bez šećera, bez životinjskih proteina, bez laktoze, pogodan za vegane, dijabetičare, trudnice, dojilje, bebe i djecu te imunosuprimirane bolesnike.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi:

Mješavina kultura mikroorganizama u 2 g = 2 x 109

Mješavina kultura mikroorganizama u 4 g = 4 x  109

NAČIN UZIMANJA:

1-2 x dnevno 2 g praha proizvoda Vitality Synbiotic Premium umiješajte u 1 dl vode, pričekajte rok za aktivaciju otisnut na pakiranju, ponovno promiješajte i popijte. Preporučuje se uzimanje ujutro prije doručka i/ili navečer, prije odlaska na spavanje.

NAPOMENE:

Ako patite od intolerancije na fruktozu, preporučuje se vrijeme aktivacije produžiti na 30 minuta. U tom vremenu bakterije metaboliziraju sve molekule fruktoze FOS-a.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života! Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Podjeli s prijateljima:
Podjeli s prijateljima:
© Copyright Mulier 2021
Close
Košarica
There are no products in the cart!
Zatvori i nastavi kupovati
0