Vitality Colon Lecithin, 180 kapsula

499,00 kn

180 kapsula

Melem za crijevnu sluznicu

  • kod sindroma propusnih crijeva
  • kod depresije, migrene, Alzheimerove bolesti i ostalih tegoba koje mogu biti posljedica propusnih crijeva

Lecitini su komponente stanične membrane životinjskih i biljnih organizama, poznati  pod imenom fosfatidilkolin. Učinak lecitina na regeneraciju crijevne sluznice dokazuju različite studije.

U dijetetskom proizvodu Vitality Colon Lecithin fosfatidilkolin se kombinira s vitaminima B6 i B12, elementima u tragovima kao što je cink, fitoterapeuticima kao što je divlji pelin te aminokiselinama i L-glutaminom koji su tijelu potrebni za uspješnu izgradnju crijevnih epitelnih stanica.

U osnovi se ova kombinacija koristi u slučaju sindroma propusnih crijeva („leaky gut“), odnosno povećane propusnosti crijevne barijere uzrokovane upaljenom crijevnom sluznicom čiji su uzročnici dugotrajni stres, česta primjena lijekova ili loša prehrana s previše šećera i masnoća.

Gubitkom sluznice na barijeri velike molekule hrane, toksini i alergeni mogu prodrijeti do područja crijevnog zida u kojem se nalaze krvne žile i živčani splet. Posljedice ovog sindroma mogu biti i bolesti „crijevno-moždane“ osi, poput depresije, migrene ili Alzheimerove bolesti, a promjene se mogu manifestirati crijevnim problemima kao što su nepodnošenje hrane, sindrom iritabilnog crijeva, nadutost i bolovi bez vidljivog uzroka. Tada je crijevnu barijeru neophodno obnoviti i ponovo ju učiniti čvrstom uz pomoć proizvoda Vitality Colon Lecithin.

SASTOJCI U PREPORUČENOJ DNEVNOJ DOZI (6 kapsula):

  • Vitamin B6                                  2,8 mg        200% PU
  • Vitamin B12                                 4,8 μg        192% PU
  • Cink                                           15,6 mg         156% PU
  • Molibden                                    480 μg         960% PU
  • L-Glutamin                              1800 mg
  • Sojin lecitin                              1200 mg
  • od toga fosfatidilkolin          360 mg
  • Ekstrakt lista divljeg pelina     300 mg

SASTAV:

L-glutamin, fosfatidilkolin (iz soje), hipromeloza (kapsula), kukuruzni škrob, ekstrakt lista divljeg pelina (Artemisia vulgaris), cinkov pikolinat, silicijev dioksid (sredstvo protiv zgrušavanja), natrijev molibdat, piridoksin hidroklorid, metilkobalamin

NAČIN UZIMANJA:

3 x dnevno popiti po 2 kapsule s malo vode.

Podjeli s prijateljima:
Podjeli s prijateljima:
© Copyright Mulier 2021
Close
Košarica
There are no products in the cart!
Zatvori i nastavi kupovati
0