Test za štitnjaču

119,00 kn

Categories: ,

Prima home tests

Sadržaj: 1 test

Glavne značajke:

  • jednostavno samotestiranje
  • razina TSH
  • utvrđivanje hipotiroidizema
  • rok upotrebe:  30.06.2023.
  • brzo i jednostavno provjeravanje zdravstvenog stanja štitnjače
  • idealan za žene u dobi od 35 do 64 godine

Test za štitnjaču – TSH razine u krvi označavaju fiziološko stanje štitne žlijezde.

Test za štitnjaču svake bi godine trebale obaviti žene u dobi od 35 do 64 godina sa zdravim životnim stilom. Test se temelji na imunokromatografskoj reakciji, prikazujući razinu TSH u krvi koji je pokazatelj fiziološkog stanja štitnjače.

TSH je hormon kojeg izlučuje hipofiza, a njegova je zadaća kontrolirati funkcioniranje rada štitnjače. Povišena razina TSH u tijelu može značiti hipotireozu, stoga je redovna provjera TSH-a vrlo dobar način da odredite zdravlje štitnjače.

Poremećaji štitnjače jedan su od najčešćih zdravstvenih problema na svijetu, a posebno su česti u žena.

Najčešći poremećaj štitnjače se naziva hipotireoza, a prati ga osjećaj umora, debljanje, suha koža i krhka kosa, zaboravljivost i depresija, osjećaj zimice, kronični zatvor i menstrualne nepravilnosti kod žena.

Upute za upotrebu: Oprati ruke sapunom i toplom vodom. Uhvatite lancetu i lagano okrenite zaštitni poklopac, zatim izvucite poklopac i odložite ga. S lancetom ubodite jagodicu prsta, a zatim prenesite krv pipetom na ispitnu kasetu. Stavite krv na površinu mjesta ispitivanja, a zatim nakapajte 5 kapi priloženog razrjeđivača. Dezinficirajte mjesto uboda (mjesto na jagodici prsta s kojeg ste izvadili krv) pomoću sredstava za dezinfekciju. Nakon 10 minuta pročitajte rezultat.

Sadržaj: 1 zatvorena aluminijska vrećica sadrži 1 uređaj za testiranje (kazeta), 1 plastičnu pipetu, 1 kapaljku s 1 ml razrjeđivačem, 2 sterilne lancete za uzimanje krvi, 1 dezinfekcijsko sredstvo i upute za uporabu.

Upozorenje: Rezultati ispitivanja korisni su kao prvi korak u određivanju određenog parametra i nisu namijenjeni za postavljanje dijagnoze.

Podjeli s prijateljima:
Podjeli s prijateljima:
Close
Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0