Test za menopauzu

129,00 kn

Category:

Prima home tests 

Sadržaj: 2 testa 

Glavne značajke:

  • jednostavno samotestiranje
  • utvrđivanje razine FSH
  • brz i pouzdan
  • rok upotrebe:  31.01.2023.
  • brz i pouzdan test za kućnu upotrebu
  • pravodobno usvajanje preventivnih mjera za održavanje zdravog načina života

Test za menopauzu – brz i pouzdan test, primjeren i za kućnu upotrebu.

Test menopauze za provjeru koncentracije hormona FSH u mokraći. FSH ili folikulstimulirajući hormon je hormon čija se vrijednost povećava tijekom menopauze.

Pozitivan test menopauze znači da je razina FSH jednaka ili veća od 25 mIU / ml, što znači da je žena imala period menopauze. Klimakterij je potpuno prirodan biološki proces i definiran je kao prekid menstruacije (kada je od posljednje menstruacije prošlo više od 12 mjeseci). Ova biološka promjena postupno se javlja i indicirana je razdobljem perimenopauze (razdoblje završetka menstrualnog ciklusa), a test bi mogao biti pozitivan čak i za vrijeme perimenopauze.

Menopauza se obično javlja u prosječnoj dobi od 51 godine ili između 45 i 55 godina, ovisno o pojedincu. Svjesnost da smo ušli u period menopauze omogućuje nam da poduzmemo odgovarajuće preventivne mjere kako bismo održali pravu ravnotežu hormona i zdrav stil života.

Upute za upotrebu: Pažljivo uklonite test iz zaštitnog omota. Pritisnite plavi dio na testu u smjeru strelice. Okrenite uređaj tako da je strana prozora okrenuta prema vama. Stavite apsorbirajući dio uređaja za ispitivanje na izravni tok urina najmanje 10 sekundi. Ako vam je tako lakše, urin najprije stavite u plastičnu posudu. Nakon toga gurnite plavi dio natrag tako da uzorak urina dolazi u dodir s određenim reagensima. Stavite ispitni uređaj na suhu i ravnu površinu okrenut prema gore. Pročitajte rezultat.

Sadržaj: 2 zatvorene aluminijske vrećice koje sadrže: 1 uređaj za testiranje i upute za upotrebu.

Upozorenje: Rezultati testiranja korisni su kao prvi korak u određivanju određenog parametra i nisu namijenjeni za postavljanje dijagnoze.

Podjeli s prijateljima:
Podjeli s prijateljima:
Close
Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0