Test bioenergetska analiza za vegane (Thema 15)

120,00 

Category:

Vegan BioMetaTest osmislio je tim nutricionista i liječnika naturopata posebno za one koji su predani vegetarijanskoj i veganskoj prehrani. To je test koji istražuje aspekte esencijalnog metabolizma željeza, vitamina i minerala, hormona i metabolita, koji često u veganskim planovima prehrane mogu biti neuravnoteženi ako nisu prilagođeni životnom stilu pojedinca.

Neophodno je da nutricionist ima točnu sliku o osnovnom funkcionalnom metabolizmu ovih elemenata kako bi razumio kako i u kojoj mjeri modificirati vegansku prehranu svog pacijenta i kako je prilagoditi.

Vegan BioMetaTest omogućuje prepoznavanje potencijalnih pogrešaka ili trenutnih neravnoteža u vegansko-vegetarijanskom planu prehrane i njihovo ispravljanje.

Zajedno s Thema 01 za prehrambene intolerancije, Thema 15 postaje vrlo koristan alat za odabir ispravne, uravnotežene i prilagođene veganske ili vegetarijanske prehrane.

Sadržaj rezultata:

Metabolizam željeza
Vitamini i mineralne soli
Hormonska ploča
Dodatni metaboliti
Zdrava hrana za jelo

Upute:
Nakon što ovdje kupite test, dobit ćete od nas na email detaljne upute kako uzeti mali uzorak Vaše kose i na koju adresu poslati. Iz uzorka kose se radi test. U roku 7 dana od dana prispijeća uzorka u laboratorij dobit ćete rezultate na Vaš email.

Rezultati testa su dostupni na engleskom jeziku.

AKO ŽELITE LIJEČNIČKI SAVJET NA TEMELJU REZULTATA OVOG TESTA, KUPITE SAVJET UZ TEST
Close
Košarica0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0