Porphyral HSP derm krema, 50ml

111,61 kn

Umiruje, vlaži, štiti i zacjeljuje epidermis

Krema na bazi patentirane molekule Porphyral HSP®, karite maslaca, ulja boražine i aloe vere.

PORPHYRAL HSP DERM je krema koja aktivira obnovu epidermisa i hidratizira. Koristi se za zaraštanje površinskih rana, zacjeljivanje kože nakon sunčanja, kemoterapija, kemijskih pilinga, nakon operacija, kod svježih ožiljaka, …

Svojstva: umiruje, vlaži, štiti i zacjeljuje epidermis.

Sastav:

Porphyral HSP Derm kombinira 4 osnovna sastojka biljnog podrijetla koji djeluju umirujuće:

  • ekstrakt Porphyral HSP®, dobiven iz alge Porphyra umbilicalis
  • Shea maslac
  • Ulje boražine
  • Aloe veru

Učinkovito sredstvo za procjenu zaštitne funkcije kože je mjerenje njegove sposobnosti zadržavanja vode. Kako bi se testirao učinak Porphyral HSP Derm kreme u obnavljanju epidermisa, inducirana je promjena barijere/zaštite kože u području svake podlaktice.

Rezultati kliničkih studija pokazuju:

Od drugog dana primjene, u usporedbi s netretiranim područjem, epidermis koji je tretiran brže se regenerira i zacjeljuje.

 

Na kraju ispitivanja od 4 dana, gubitak vode iz tretirane površine je identičan onome izmjerenom prije promjene, zaštita/barijera epidermisa se obnavlja, dok je na netretiranoj površini gubitak vode viši od gubitka koji je izmjeren prije promjene, zaštita/barijera epidermisa se ne vraća.

Način primjene:

Kremu lagano umasirati, barem 2 puta dnevno do potpunog oporavka površine kožne. Ne aplicirati na ranu. Prije nanošenja, oštećena koža (suha, dehidrirana, ovisno o vanjskim napada) mora biti čista i suha.

Podjeli s prijateljima:
Podjeli s prijateljima:
Close
Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0