Phytostandard glog-pasiflora, 30 tableta

164,98 kn

Category:

Dodatak prehrani za suvremeni, užurbani način života. Preporučuje se kod pojačanog stresa, nervoze, anksioznosti, nesanice. 

Stres sam po sebi nije loš. On, naime, ima za cilj prilagoditi naše tijelo i psihu najzahtjevnijim okolnostima, no kada pokušaj adaptacije na stres počne ugrožavati naše funkcioniranje, potrebno je na vrijeme intervenirati.

Ovaj dodatak prehrani sadrži ekstrakte cvjetnih izdanaka bijelog i crvenog gloga (Crataegus monogyna i oxyacantha L. – 30 mg u dnevnoj dozi) i nadzemnog dijela pasiflore  (Passiflora incarnata L. – 160 mg u dnevnoj dozi).

Glog povećava protok krvi kroz srce te djeluje smirujuće na središnji živčani sustav. U modernoj primjeni koristi se suhi ekstrakt biljke, standardiziran na udio flavonoida, te se često kombinira u sinergijsku formulaciju s drugim antistresnim biljkama poput odoljena, matičnjaka ili pasiflore. Indiciran je za ublažavanje posljedica srčane slabosti (srčane aritmije, tahikardija, hipertenzija), za nervozu i loš san.

Pasiflora djeluje sedativno, anksiolitički i spazmolitički. Tradicionalno se primjenjuje kod nervoze, lošeg raspoloženja, nesanice i želučanih tegoba. U modernoj primjeni indicirana je za nesanicu, tahikardije psihogenog uzroka, anksioznost, stres.

UPUTE ZA UPORABU:

Način primjene: Preporuča se uzimanje 1 tablete dnevno.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Prekomjerna upotreba može imati laksativno djelovanje.

Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Vremensko ograničenje primjene je 4 mjeseca.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.

Podjeli s prijateljima:
Podjeli s prijateljima:
Close
Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0