Curcumin c3 complex premium, kapsule

31,49 

Category:

Za sve vrste upala u tijelu

Kompleks 3 standardizirane vrste kurkuminoida sa unaprijeđenom formulacijom vitamina D3, B6, B12 i mineralom selen.

1 kapsula sadrži 427 mg kurkuminoida što uz 20 puta povećanu bioraspoloživost odgovara primjeni do čak 8.500 mg nativnih kurkuminoida.

Unaprijeđena  formula visoko kvalitetnog dodatka prehrani Curcumin C3 Complex® Premium obogaćenog vitaminima D3, B6, B12 te mineralom selen koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Zašto se Curcumin C3 Complex® Premium izdvaja iz Mase?

Najviše ocjenjivaniji i klinički najispitivaniji kurkumin brand na tržištu – više od od 85 znanstvenih publikacija i kliničkih istraživanja.

Najbolji sigurnosni podaci – jedini kurkumin na tržištu koji je pregledan i priznat od strane američke FDA za GRAS status (Generally Recognized As Safe).

Najviše patentirani kurkumin – posjeduje patente koji obuhvaćaju sastav kurkuminoida, način proizvodnje i upotrebe.

Najdosljedniji u kvaliteti – C3 Complex sadrži kontinuirani sastav u istim omjerima u svakoj seriji za sva 3 kurkuminoida kao i za ekstrakt crnog papra, BioPerine®.

Više puta dokazana bioraspoloživost.

Dodijeljene nagrade za Proizvod Godine te Znanstveno Postignuće od strane Nutrition Business Journal-a (NBJ Product Merit Award; NBJ Scientific Achievement Award).

Curcumin C3 Complex ® dobiva se iz suhih rizoma Curcuma longa (kurkuma) koji je standardiziran na minimum 95% kurkuminoida. Ime C3 Complex povezano je sa 3 glavna kemijska spoja: kurkumin, demetoksikurkumin (DMC) i bisdemetoksikurkumin(BDMC) – zajednički poznatih kao kurkuminoidi.

Curcumin C3 Complex ® jedini je kurkumin na tržištu koji je pregledan i priznat od strane američke FDA za GRAS status (Generally Recognized As Safe), proces koji uključuje detaljni pregled sigurnosti i toksičnosti.

Sastav:

Suhi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) koji sadrži najmanje 95% kurkuminoida, maltodekstrin, suhi ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum) koji sadrži najmanje 95% piperina, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, kolekalciferol, piridoksin-hidroklorid, natrijev selenit, cijanokobalamin, hidroksipropil metil celuloza (kapsula).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi:      U 2 kapsule preporučena dnevna doza:

  • Suhi ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) C3 Complex®: standardiziran na najmanje 95% kurkuminoida            900 mg
  • Suhi ekstrakt ploda Crnog papra (Piper nigrum) BioPerine®:  standardiziran na najmanje 95% piperina 10 mg
  • Vitamin D3 (Kolekalciferol)  5 µg (100% PU*)
  • Vitamin B6 (Piridoksin-hidroklorid) 1,4 mg (100% PU*)
  • Vitamin B12 (Cijanokobalamin)        2,5 µg (100% PU*)
  • Selen (Natrijev selenit)           55 µg (100% PU*)

*PU – preporučeni dnevni unos

Način uzimanja:

Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule dnevno najbolje za vrijeme obroka.

Napomene:

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

Upozorenja:

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače, trudnicama i dojiljama.

Uvjeti čuvanja:

Na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25 °C.

Close
Košarica0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0