BLUE ICE™ Royal mješavina gel, cimet, 188 ml

339,00 kn

Green Pasture

Blue Ice Royal je nevjerojatna kombinacija 2/3 Blue Ice ulja fermentirane jetre bakalara i 1/3 X-Factor Gold koncentriranog maslačnog ulja. Dr. Weston Price opisao je “magičnu” sinergiju na djelu kada je svojim pacijentima još u 1930.-im godinama davao maslačno ulje skupa s visokovitaminskim uljem jetre bakalara. Ova divna, sveta hrana bogata hranjivim tvarima proizvodi se bez topline kao snažna i jedinstvena mješavina dviju najfinijih prirodnih terapeutskih namirnica.

Blue Ice Royal je bogat Omega-3 masnim kiselinama EPA i DHA, vitaminima A i D, CLA, laurinskom kiselinom, butirinskom kiselinom, antioksidansima, kapriličnom kiselinom i mnogim drugim hranjivim sastojcima koji popravljaju zdravlje i potiču imunitet.

 

  • sveta hrana bogata hranjivim tvarima
  • sirova negrijana ulja
  • bogato s Omega-3 (EPA & DHA)
  • bogato vitaminima A i D
  • pravo, čisto fermentirano riblje ulje
  • bez teških metala i otapala

Opis proizvoda i okusa:

Cimet, tekući gel – Mnogima najdraži, aroma je izmijenjena dodatkom organskog ulja cimetovca, organskog lista stevije te silicij dioksid radi stvaranja gela.

**Tekući gelovi se stvrdnu kada se drže u hladnjaku. Da biste izbjegli ovo, držati na sobnoj temperaturi na tamnom mjestu kao što je kuhinjski ormarić. Proizvod se može i smrznuti na duže vrijeme a nakon otvaranja može na sobnoj temperaturi stajati i do 6 mjeseci.

**Opaska: Dodatak prirodnih aroma služi za poboljšanje doživljaja. Ipak, prevladava okus ulja jetre bakalara.

Način upotrebe

Preporučena dnevna doza: pola čajne žličice* (2,5ml)

*Ovo je doziranje minimalno, kao dopuna već bogate prehrane. Više o doziranju vidi na: https://www.svetahrana.eu/page/doziranje (PREUZETI I STAVITI SLIKU)

Napomena

Ovaj proizvod prirodno sadrži i masnoću stearin koja se u određenim uvjetima može izdvojiti u vidu masnih kapljica (kuglica) poput sitnih perli. Ovo je normalna pojava jer proizvod ne sadrži nikakve emulgatore koji bi mješavinu držali stabilnom.

Podjeli s prijateljima:
Podjeli s prijateljima:
Close
Košarica
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0