Bioenergetski test FENG-SHUI i toksičnost (Thema 09)

120,00 

Category:

Jeste li ikada ušli u kuću i odmah se osjećali opušteno? Odete li u drugu kuću i osjećate da nešto nije u redu?

To bi mogao biti fenomen uzrokovan geopatijom, elektromagnetskim valovima, osjetljivošću na elektrosmog, mikrovalove i razne uznemirujuće elemente okoliša; sve probleme vezane uz tisuću nijansi elektromagnetskog zagađenja.

Feng-Shui test je napredni test treće generacije koji detaljno istražuje niz problema vezanih uz okolinu i vašu osjetljivost i predispoziciju prema njoj.

Bilo bi idealno uvijek napraviti ovaj test za radno mjesto.

Ovo je napredni test koji detaljno istražuje niz problema povezanih s okolinom. Omogućuje vam da saznate je li vaše tijelo pod utjecajem negativne geopatske energije, pokazuje protok energije u sobi (skladno/neskladno).
Pokazuje da li patite od sindroma elektromagnetskog smoga, da li ste osjetljivi na zračenje ili samo spavate s glavom okrenutom prema krivoj kardinalnoj točki. Tijelo bilježi vaše energetske podatke o tome gdje živite, a ovaj test ih otkriva.

Saznat ćete odgovara li vam okolina oko vas ili morate nešto promijeniti jer se branite od negativnih energija. Prilagoditi se svijetu ili stvoriti svijet koji vama odgovara… to je kineska filozofija Feng-Shui!

Sadržaj rezultata:

Otrovni elementi
Detoksikacijska dijeta
Dobrobit doma i staništa

 

Upute:
Nakon što ovdje kupite test, dobit ćete od nas na email detaljne upute kako uzeti mali uzorak Vaše kose i na koju adresu poslati. Iz uzorka kose se radi test. U roku 7 dana od dana prispijeća uzorka u laboratorij dobit ćete rezultate na Vaš email.

Rezultati testa su dostupni na engleskom jeziku.

AKO ŽELITE LIJEČNIČKI SAVJET NA TEMELJU REZULTATA OVOG TESTA, KUPITE SAVJET UZ TEST
Close
Košarica0
There are no products in the cart!
Nastavi kupovati
0