Brza pomoć i savjet

BRZA POMOĆ KOD EMOTIVNOG STRESA

Ako ste u srednjim godinama, pretpostavljam da ste u stresu.
Želite karijeru, a morate se brinuti za djecu, suprug Vam izmiče kontroli, supruga ima prevelike zahtjeve, svi nešto traže od Vas, a Vi jednostavno postajete anksiozni i bezvoljni, a najgore od svega nemotivirani i umorni.
Možda imate i prve simptome bolesti. Šlauf oko struka, bolne noge, glavobolje, bolna leđa, pogoršano stanje kože, loša probava, sve lošija koncentracija, depresija.

Ako mislite da se ne možete s tim nositi, niste u pravu.

Treba Vam malo svjetla da osvijetlite svoj problem, da shvatite gdje griješite, što možete popraviti, što ne možete promijeniti i kojim putem krenuti.
Da li sebe mijenjati i do koje granice!?

 

KRENITE SA PRVIM KORAKOM:

1. Zatražite termin za razgovor na mulier@mulier.hr
2. Uplatite 400 kn (30 min) ili 750kn (50min) najkasnije 24 sata prije termina razgovora
Uplatu možete izvršiti na: Mulier doo, Petrinjska 83, Zagreb, IBAN HR06 236 0000 1101 874 187

3. Pošaljite potvrdu o uplati na mulier@mulier.hr
4. Dobit ćete potvrdu termina za razgovor

 

Nemojte podcijeniti negativne emocije, jer ako one zavladaju u Vašem životu će iščeznuti sunce.

 

Pročitajte još o emocijama i stresu:

Emotivni stres je vrlo često uzrok fizičke bolesti i to u medicini zovemo psihosomatska bolest – bolest koja nastaje iz psihe. Stresne misli izazivaju stresne emocije. Npr. razmišljajući kako će stvari krenuti naopako, izaziva se strah i tjeskoba. Ako duže potraje, emocija straha i tjeskobe utječe na živce i u konačnici na imunitet. To je dovelo u znanosti do posebne grane medicine – psihoneuroimunologije.

Psihoneuroimunologija kaže da misli utječu na živce, a živci utječu na imunitet. Čovjek sve to osjeća kroz emocije. Zato je rješavanje emotivnog i mentalnog stresa od ključne važnosti za izlječenje.

Emotivni stres je kada se osjećate loše – kada ste u strahu, u tjeskobi, bez sigurnosti u sebe, u tuzi, u bijesu, bez nade, bez vjere u život i ljude, u ljubomori, u nemogućnosti emotivnog zbližavanja, bez ljubavi, bez povezanosti sa ljudima, bezvoljni, ne zaboravljate emotivne povrede, ne opraštate, ne možete prihvatiti ljude/situacije, ne možete prihvatiti sebe.

Najveći emotivni stres je kada ne živite svoj život po svojoj volji i želji, nego ste se potpuno odvojili od sebe i živite između onoga što sada jeste i onoga što znate da bi trebali biti.

Taj emotivni stres utječe na živce i na kraju na imunitet. Živci popuštaju, imunitet pada i to je trenutak kada se pojavljuje bolest. Prvi simptomi mogu biti hladne ruke i noge, kronični umor, da bi kasnije uslijedili hormonski poremećaji (vrlo često problemi sa štitnjačom) ili alergije. U konačnici, razvijaju se autoimune bolesti i karcinomi.

 

Najčešći izvori stresa koji nas sprečavaju da živimo kako želimo:

  1. Odnosi u obitelji
  2. Partnerstvo
  3. Posao
  4. Prijateljstvo i povezanost sa drugim ljudima i grupama
  5. Samopouzdanje i samopoštovanje
  6. Vizija svog života
  7. Vjera u život
  8. Individualne teme

Bilo da se radi o AKUTNOM stresu (anksioznost, uznemirenost zbog nekog događaja)
ili
da se radi o KRONIČNOM stresu (nerješeni problem, umor, depresija, beživotnost) rješenja su tu.

Zatražite svoj termin za razgovor sa dr Meri Bura:  mulier@mulier.hr

Vratite zdravlje i emotivni mir. Snagu i životni libido.

 

BRZA POMOĆ I SAVJET za preparate

Ako želite stručnu pomoć da izaberete u moru preparata i da krenete sa rješavanjem problema sa štitnjačom, obratite se dr Bura svakodnevno na 099 21 54 170.

1. Pošaljite sms poruku, a dr Bura će Vam poslati par pitanja na koja trebate odgovoriti kako bi Vam mogla dati najbolje rješenje
2. Na sms ćete dobiti spisak preparata koji su Vam potrebni te gdje ih nabaviti

 

 

 

 

Primajte korisne savjete
© Copyright Mulier 2020